Η BLUE VALUE στο 1ο Moodle Moot Greece

  • Δημοσιεύτηκε από: tessera

Την 1 και 2 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Αθηνών, το πρώτο Moodle Moot Greece 2017, στα πλαίσια της προώθησης και διεύρυνσης του διαλόγου για τη χρήση του Moodle στην Ελλάδα. H BLUE VALUE συμμετείχε με εκπροσώπους της στο συνέδριο, στα πλαίσια αξιοποίησης κάθε ευκαιρίας και αποτελεσματικής μεθόδου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υπηρεσιών εκπαίδευσης που παρέχει.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναδείχθηκαν καλές πρακτικές χρήσης του Moodle στην Ελλάδα και παρουσιάστηκαν καινοτόμες χρήσεις που ήδη εφαρμόζονται με επιτυχία τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα.

Ήταν ένα ιδιαίτερα εποικοδομητικό διήμερο, που έδωσε την ευκαιρία για νέες ιδέες αλλά και για τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό για την αξιοποίηση της πλατφόρμας Moodle στις υπηρεσίες της BLUE VALUE.  Ήδη, για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σχεδιάζονται οι ενέργειες ανάπτυξης και υποστήριξης των διαδικασιών ανοιχτής εκπαίδευσης στην εταιρία, που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα και την διαδραστικότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών.