ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ | ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ.

  • Δημοσιεύτηκε από: ddailiani

Η τουριστική ανάπτυξη, προώθηση και προβολή λειτουργεί ως μέσο για την προσέλκυση νέων επισκεπτών και, κατ’επέκταση, για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η χώρα μας κάθε χρόνο βρίσκεται στον χάρτη των κορυφαίων προορισμών κατά τη θερινή περίοδο – και όχι μόνον! Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού αναλαμβάνει την προώθηση της Ελλάδας, μέσα από τη δημιουργία διαφημιστικού περιεχομένου και τον σχεδιασμό μίας κεντρικής καμπάνιας. Φέτος, πιο σημαντική από ποτέ, η προώθηση και η ανάδειξη της χώρας μας, που πραγματοποιείται μέσω των δράσεων επικοινωνίας του Ε.Ο.Τ., με κεντρικό μήνυμα: «Ατέλειωτο Ελληνικό Καλοκαίρι». Παράλληλα, πρωταγωνιστεί και το μήνυμα: «Destination Greece, Health First», προσδίδοντας έναν ιδιαίτερο τόνο στο διαφορετικό καλοκαίρι, που βιώνουμε, και προάγοντας, ταυτόχρονα, τα υγειονομικά μέτρα, που έχει λάβει η χώρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων των επισκεπτών της.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ., κ. Δημήτρης Φραγκάκης: «Στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε φέτος, επιλέξαμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα, προκειμένου να ενισχύσουμε την τουριστική κίνηση. Γι’ αυτό, μετά από αρκετά χρόνια, ο Ε.Ο.Τ. ενεργοποίησε και την Outdoor διαφήμιση. Ένα μέρος της, αυτό που αφορά μέσα μαζικής μεταφοράς και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ στην Αθήνα, στοχεύει στην τόνωση του εσωτερικού τουρισμού. Από την άλλη πλευρά, οι καταχωρήσεις και οι προβολές βίντεο στα αεροδρόμια της χώρας στοχεύουν να καλωσορίσουν τους εισερχόμενους επισκέπτες και να ενισχύσουν την εικόνα του ασφαλούς προορισμού. Ο Ε.Ο.Τ. αντιλαμβάνεται τις ειδικές συνθήκες της φετινής σεζόν και αναλαμβάνει κι άλλες πρωτοβουλίες, εκτός από τη μεγάλη διαφημιστική μας καμπάνια στο εξωτερικό, που είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Συνεχίζουμε…»

Αναλυτικά, στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.gnto.gov.gr/el/Kampania-EOT-Ateleiwto-Elliniko-Kalokairi

Κάθε τόπος έχει τη δική του ομορφιά και διαθέτει εκείνα τα χαρακτηριστικά, που τον ξεχωρίζουν και τον κάνουν μοναδικό. Η προβολή ενός τόπου έχει πολλά οφέλη τόσο για τους κατοίκους όσο και για το σύνολο της περιοχής.

Η ομάδα της Blue Value αναλαμβάνει την εκπόνηση στρατηγικής μελέτης, τη σχεδίαση και την υλοποίηση μίας τουριστικής καμπάνιας. Χρησιμοποιώντας παραδοσιακά και σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας, ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα του τόπου σας έναντι των άλλων τουριστικών προορισμών.