«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ»

BLUE VALUE - εκπαίδευση και παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών υπηρεσιών > Νέα > Νέα > «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ»
  • Δημοσιεύτηκε από: ddailiani

Αγαπητοί συνεργάτες,

Στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων, σχετικά με το ζήτημα του κορωνοϊού και το οποίο αφορά όλους μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ομάδα της Blue Value εργάζεται αδιάκοπα, με στόχο να μην υπάρξει καμία επίπτωση, τόσο στην ταχύτητα όσο και στην ποιότητα εξυπηρέτησής σας!

Λαμβάνουμε κάθε δυνατό μέτρο, ώστε να διασφαλίσουμε ταυτόχρονα την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων μας.

Αξιοποιούμε κάθε τεχνολογική λύση κι έχουμε εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποί μας μπορούν να εργάζονται από το σπίτι απρόσκοπτα, παρέχοντάς τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορούν να είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Ταυτόχρονα, είναι σε θέση να πραγματοποιούν καθημερινές συναντήσεις και να παρακολουθούν προγραμματισμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια εξ αποστάσεως.

Υπάρχουν αρκετές λύσεις που μπορείτε να υιοθετήσετε για την ασφάλειά σας και την απομακρυσμένη εργασία και μπορούμε να σας βοηθήσουμε κι εμείς σε αυτό. Πολλές από αυτές μάλιστα είναι δωρεάν. Ενδεικτικά:

 Zoom, Cisco Webex, LogMeIn, TeamViewer,Miscrosoft Teams, Hangouts Meet to all Google Suite, Google Suite for Education users, Screen Connect.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο και οι άνθρωποί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, με ασφάλεια και με γνώμονα πάντα την τήρηση των κανόνων υγιεινής και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.