Κατασκευή/Αναβάθμιση του e-shop σας με Επιδότηση ΕΣΠΑ εως 5.000€

BLUE VALUE - εκπαίδευση και παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών υπηρεσιών > Νέα > Νέα > Κατασκευή/Αναβάθμιση του e-shop σας με Επιδότηση ΕΣΠΑ εως 5.000€
  • Δημοσιεύτηκε από: Χριστίνα Ντιούδη
eshop ESPA

Επιδότηση ΕΣΠΑ 2014-2020 για τη δημιουργία eshop καταστημάτων Λιανικής

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Στις 11/01/2021 έγινε η προδημοσίευση της δράσης «e-λιανικό», η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Σκοπός είναι η στήριξη και η ενίσχυση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της χώρας κατά την διάρκεια της πανδημίας Covid-19, ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους, η αποφυγή συνωστισμού στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων και η συνέχιση της οικονομικής δραστηριότητας τους, δεδομένων και των συνθηκών.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν οι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις από τον κλάδο του Λιανεμπορίου  οι οποίες:

  • Διατηρούν φυσικό κατάστημα
  • Η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μια ημέρα από τις 18/03/2020 και εφεξής

Σημαντική προϋπόθεση είναι να έχει υπάρξει μείωση του Κύκλου Εργασιών 4ου τριμήνου 2020 σε σχέση με τον αντίστοιχο Κύκλο Εργασιών 4ου τρίμηνου έτους 2019. Η μείωση πρέπει να είναι σε ποσοστό μεγαλύτερη ή ίση του 20%.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στο ποσό των 80εκ €. Η χρηματοδότηση για την κάθε επιχείρηση μπορεί να φτάσει ως τα 5.000 €, για την κατασκευή/αναβάθμιση και την διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι δαπάνες του προγράμματος μπορούν να διανεμηθούν σε:

  • Εξυπηρετητές / Servers – Απαιτούμενα λογισμικά για τη λειτουργία του eshop
  • Υπολογιστές / Laptops
  • Άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός
  • Υπηρεσίες σχεδιασμού / ανάπτυξης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος
  • Ανάπτυξη και πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας

Διαβάστε εδώ την προδημοσίευση της Δράσης

 

Στην Blue Value, αναλαμβάνουμε την σύνταξη του φακέλου σας με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης και την υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας.

Σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ:

  • Δημιουργία ή επικαιροποίηση ολοκληρωμένου προφίλ σε Facebook & Instagram (cover photo, photo profile, στοιχεία επικοινωνίας κτλ.)
  • Δημιουργία μοντέρνου λογοτύπου σύμφωνα με το προφίλ της επιχείρησης σας

Κερδίστε έκπτωση στα ετήσια πακέτα Υποστήριξης Social Media και 1 μήνα Δωρεάν.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για περισσότερες πληροφορίες και για εκκίνηση των διαδικασιών. Υποβάλλετε τις αιτήσεις σας με ταχύτητα, σιγουριά και ασφάλεια!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Επικοινωνία

Τηλ.: 2310590196

Email: info@bluevalue.gr