Η BLUE VALUE ΣΤΟ 14ο OTS FORUM ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

  • Δημοσιεύτηκε από: ddailiani
H Blue Value στο 14ο OTS Forum

Η Blue Value, για ακόμα μία χρονιά, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη της εταιρείας OTS, στήριξε έμπρακτα το 14ο OTS Forum, το οποίο διεξήχθη στο Ramada Plaza Thraki, στην Αλεξανδρούπολη, στις 10, 11, 12 Νοεμβρίου 2022.

Η εταιρεία, τα τελευταία δεκατρία χρόνια, παρέχει υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, υποστηρίζοντας τις λειτουργικές και επιχειρησιακές ανάγκες των Διοικητικών, Οικονομικών και Τεχνικών υπηρεσιών κάθε Οργανισμού του Δημοσίου.

14ο OTS Forum

OTS Forum

 

 

 

 

 

 

 

Το στελεχιακό δυναμικό της Blue Value, με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτει, συμμετείχε ενεργά στις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών του 14ου OTS Forum, με επίκεντρο τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

Έλαβαν χώρα εισηγήσεις και τοποθετήσεις στα καίρια αυτά θέματα, που συμβάλλουν στην εύρυθμη και σύννομη λειτουργία των Δημόσιων φορέων, με ισχυρή παρουσία στις θεματικές ενότητες του Εσωτερικού Ελέγχου και της Επιχειρησιακής & Μηχανογραφικής προσαρμογής διαδικασιών τήρησης διπλογραφίας για τη σύνταξη Ισολογισμού και λοιπών Οικονομικών Καταστάσεων.

Και τη φετινή χρονιά, η OTS απέδειξε τη δυναμική της στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με γνώμονα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και την αύξηση της παραγωγικότητας των υπηρεσιών.

To 14ο OTS Forum στήριξαν:

Μεγάλοι Χορηγοί: CISCO, DT&S, COSMOTE, E.Y. Ελλάδος, Lever A.E. Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Χορηγοί: Alfaware, ΑΩΖ, Blue Value, Crowdpolicy, EuroConnect, Greek Fintech Cluster, Μεσόγειος Α.

Υποστηρικτές: ACS Services, Collectives, EPI Systems, Innosec

Χορηγοί Επικοινωνίας: Governet, ICT tplus, ICT Weekly