Εξόρυξη χορευτικών δεδομένων από κοινωνικά δίκτυα για την εφαρμογή DanceIT απο την Blue Value

BLUE VALUE - εκπαίδευση και παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών υπηρεσιών, Εσωτερικός Έλεγχος > Νέα > Νέα > Εξόρυξη χορευτικών δεδομένων από κοινωνικά δίκτυα για την εφαρμογή DanceIT απο την Blue Value
  • Δημοσιεύτηκε από: Χριστίνα Ντιούδη
DanceIT_Blue_Value

Το DanceIT είναι η μοναδική ελληνική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που συγκεντρώνει τις χορευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται καθημερινά σε όλη την χώρα. Με την εφαρμογή DanceIT, η οποία παρέχεται σε όλους δωρεάν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν εύκολα και γρήγορα χορευτικές εκδηλώσεις στην περιοχή τους και να εκφράζουν δημόσια την γνώμη τους σχετικά με τις χορευτικές εκδηλώσεις στις οποίες έχουν παρευρεθεί. Παράλληλα, επαγγελματίες του χορευτικού ή τουριστικού κλάδου έχουν τη δυνατότητα να διαφημίσουν μέσω της εφαρμογής τις χορευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν και να προσελκύσουν μεγαλύτερο κοινό.

Οι πληροφορίες που παρέχονται στην εφαρμογή εξορύσσονται από υπάρχοντα κοινωνικά δίκτυα μέσω του εργαλείου αναζήτησης και εξόρυξης δεδομένων DanceIT. Η εξόρυξη δεδομένων αποτελεί μία σύνθετη διαδικασία και περιλαμβάνει τον εντοπισμό και την ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων από κοινωνικά δίκτυα και την απεικόνισή τους στην εφαρμογή DanceIT. Σε κάθε επιμέρους βήμα της διαδικασίας λαμβάνεται υπόψη ένα μεγάλο φάσμα παραμέτρων, όπως ο τρόπος με τον οποίο παρέχονται οι πληροφορίες στο εκάστοτε κοινωνικό δίκτυο αλλά και παράμετροι που αφορούν στις ίδιες τις χορευτικές εκδηλώσεις, πχ. η τοποθεσία και η ώρα έναρξης τους. Με αυτόν τον τρόπο, το εργαλείο αναζήτησης και εξόρυξης δεδομένων DanceIT έχει τη δυνατότητα να συλλέγει χορευτικά δεδομένα που υπάρχουν διάσπαρτα διαθέσιμα στα κοινωνικά δίκτυα και να τα απεικονίζει σε μία μόνο εφαρμογή, διευκολύνοντας όλους τους ενδιαφερόμενους που αναζητούν πληροφορίες για χορευτικές εκδηλώσεις.

Η εφαρμογή DanceIT αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ομώνυμου έργου που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» – ΕΠΑνΕΚ κίνηση (2014-2020) από τη BLUE VALUE S.A.. Η εταιρεία επιδιώκει μέσω του έργου, και κατ’ επέκταση της εφαρμογής, να προωθήσει και να διευκολύνει μία από τις πιο ακμάζουσες μορφές πολιτιστικού τουρισμού της χώρας, τον χορευτικό τουρισμό.

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή DanceIT από το PlayStore!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα του DanceIT: danceit.info@gmail.com

Ακολουθείστε τη σελίδα του DanceIT στο Facebook και μείνετε συντονισμένοι!

https://www.facebook.com/danceitapp