Δράσεις Προβολής & Δημοσιότητας στο πλαίσιο του Project "Wa-mbrella"

  • Δημοσιεύτηκε από: Ενρικέτα Βολάρη
Governet

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης για τις Βέλτιστες Πρακτικές Άρδευσης, που ανέλαβε η εταιρεία μας, στο πλαίσιο του Διακρατικού Project “Wa-mbrella”.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας «Ξενιτίδειο» και ώρα 7:00 μ.μ.. Λόγω των καιρικών συνθηκών και τηρουμένων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων, η προσέλευση του κοινού ήταν περιορισμένη. Η εκδήλωση προβλήθηκε και παραμένει διαθέσιμη για το κοινό, μέσα από την επίσημη σελίδα του Δήμου στο Facebook: https://bit.ly/2VUeloG .

Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον Δήμο Αλμωπίας και τον Δήμο Negotino, με σκοπό να ενημερωθούν τόσο για τον σκοπό του Διακρατικού Project “Wa-mbrella”, όσο και για τις δράσεις που έχει υλοποιήσει ο Δήμος Αλμωπίας στο πλαίσιο του προγράμματος.

Λίγα λόγια για την πράξη “Wa-mbrella”

Το project “Wa-mbrella” είναι η πράξη που ανήκει στο πρόγραμμα INTERREG, με τίτλο: «Προστασία των υδάτινων πόρων μέσω της μείωσης του ανθρώπινου περιβαλλοντικού αποτυπώματος».

Το έργο υλοποιείται υπό τη συνεργασία του Δήμου Αλμωπίας με τους εταίρους: Δήμο Negotino, ΔΕΥΑ Αλμωπίας, Public Utility Komunalec Negotino.

Υπηρεσίες Διοργάνωσης Εκδηλώσεων

Η εταιρεία μας ήταν υπεύθυνη τόσο για τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της εκδήλωσης – ενημερωτικής ημερίδας, όσο και για την υλοποίηση της.

Με στόχο την βέλτιστη διεκπεραίωση του event, η εταιρεία μας ανέλαβε τις εξής δράσεις:

  • Σχεδιασμός Δημιουργικού (Έντυπο 10σέλιδο ενημερωτικό φυλλάδιο, Banners, Προσκλήσεις κ.τ.λ.) & Εκτύπωση
  • Γραφιστική Επιμέλεια της παρουσίασης που ετοίμασε η συνεργάτιδα Περιβαλλοντολόγος κα Ιωάννα Σαλτίδου
  • Επικοινωνία/Συνεργασία με Catering
  • Γραμματειακή Υποστήριξη
  • Παροχή Τεχνικού Εξοπλισμού

Αν σχεδιάζετε μια εκδήλωση ή μια ενημερωτική ημερίδα, στην εταιρεία μας, έχουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και σύγχρονες λύσεις.

Εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες των υπηρεσιών μας

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για περισσότερες πληροφορίες:

Info@bluevalue.gr | 2310590196 | www.bluevalue.gr