Με όραμα να συμβάλουμε στην εξέλιξη των επιχειρήσεων και των οργανισμών, καθοδηγώντας, εκπαιδεύοντας,  υλοποιώντας, υποστηρίζοντας και παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσειςΕταιρικό προφίλ

Εταιρικό προφίλ

 

Η BLUE VALUE, ιδρύθηκε το 2009 στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο την εκπαίδευση και την παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών υπηρεσιών.

Με έμπειρα στελέχη και διακεκριμένους εξωτερικούς συνεργάτες, παρέχει τις υπηρεσίες της, είτε άμεσα είτε ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και διαδίκτυο. 

 

 

 

Απευθύνεται τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο Τομέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο), όπου παρέχει εκπαίδευση και υπηρεσίες υλοποίησης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε τομείς όπως:

  1. Η Στρατηγική
  2. Η Οργάνωση
  3. Το Προσωπικό
  4. Τα Οικονομικά
  5. Η Επικοινωνία

Ανθρώπινο δυναμικό

Ανθρώπινο δυναμικό

H BLUE VALUE στελεχώνεται από έμπειρους συμβούλους, μελετητές και στελέχη πληροφορικής με επαγγελματική ευσυνειδησία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση σε ένα μεγάλο φάσμα λειτουργιών.
Εκτός από το μόνιμο στελεχιακό της δυναμικό, έχει διασφαλίσει και τη συνεργασία εξειδικευμένων εξωτερικών συνεργατών οι οποίοι διαθέτουν ανάλογα προσόντα και έχουν διαγράψει λαμπρή σταδιοδρομία με διακρίσεις στον τομέα τους.
 

Οικονομικά στοιχεία

Οικονομικά στοιχεία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015

Ισολογισμός και Οικονομικές Καταστάσεις 2015

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014

Ισολογισμός 2014

Προσάρτημα 2014

Πρακτικό ΔΣ - Εγκριση Οικονομικών Καταστάσεων -  Έκθεση διαχείρισης 2014

Πίνακας Λογιστικής Εξέλιξης Παγίων 2014

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013

Ισολογισμός 2013

Προσάρτημα

Πίνακας Λογιστικής Εξέλιξης Παγίων

Έκθεση Διαχείρισης Δ.Σ.

επιστροφή